Ѓорги Димитров 13, Скопје

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Визијата е ваша, реализацијата наша!

Набавка, монтирање, реконструкција, поправка и одржување на сите видови на патнички и товарни лифтови.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Компанијата Алфа лифт м дооел Скопје е компанија која функционира на пазарот за лифтови од 2018 г.
На пазарот за лифтови се појавува како сериозна компанија која во овој сектор има вработено персонал со искуство во одржувањето на лифтови како и нивна поправка и реконструкција.

Соработува со повеќе реноминрани компании од истиот бизнис сектор во нашата земја и странство.

Учествува на тендери и рангирана е со позитивни референци од истите.
- Бања Банско Струмица
- ДСД Пелагонија Скопје
- РЕК Осломеј Кичево

Секогаш достапни за клиентите кои го разбираат секторот лифтови.

Повеќегодишно искуство
Вработените во нашата компанија имаат 20+ годишно искуство во овој сектор.
 
 
 
 
 
 

20+ годишно искуство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Модерно изработен
 
 
 
 
 
 
 
Адекватно прилагоден
 
 
 
 
 
 
Kвалитет на висина
 
 
 
 
 
 
Лесно одржување
 
 
 
 
 
Идеален комфор
 
 
 
 
 
 
 

Нашите услуги

 
 
 
 
 
 
 
 

ИЗРАБОТКА

 
Продажба на лифтови
 
 
Нашата компанија може да Ви излезе во пресрет на Вашиот план.
 
Повеќе»
 
 
 
 
 
 

СЕРВИСИРАЊЕ

 
РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ
 
Располагаме со резервни делови за повеќе видови на лфитови
 
Повеќе»
 
 
 
 
 
 

ОБНОВА

 
РЕКОНСТРУКЦИЈА
 
Реконструкција на лифтови кои се дотрајани и е потребна обнова
 
Повеќе»
 
 
 
 
 
 

ПЛАНИРАЊЕ

 
ПРОЕКТИРАЊЕ И МОНТИРАЊЕ
 
Проектирањето го извршуваат професионални проектанти
 
Повеќе»
 
 
 
 
 
 
 
 

Зошто да не одберете нас?

 
 
 
200 +
 
Задоволни клиенти
 
 
 
 
 
100 +
 
Завршени проекти
 
 
 
 
 
 
26 +
 
Години искуство
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Галерија

 
 
 
 
 

Контакт

 

Имате дополнителни прашања?

 
 
 
 
 
 
 
Телефон
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-Маил:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*
 
*
 
*